Angående publicering av bilder

För att vara tydliga vill vi påpeka att alla rättigheter och copyright till alla bilder som används på Östermalm (östermalm.com / ostermalm.com) tillhör den fotograf som mäklare och säljare valt att anlita. Syftet med dessa bilder är först och främst att hjälpa till med marknadsföringen i samband med försäljningen av aktuell fastighet. Om ni vill använda bilderna till ett annat ändamål så måste ni kontakta mäklare och fotograf och be om lov. Ta då kontakt med mäklaren som kan sätta er i kontakt med respektive fotograf.

Om ni som har copyright till bilderna ändå misstycker och inte vill att bilderna skall publiceras på vår sida så skicka oss bara ett email på info@ostermalm.com så plockar vi bort de aktuella bilderna, eller alternativt skriver dit fotografens namn och copyright.

Syftet med vår sida är att vara ett marknadsföringsverktyg för exklusiva bostäder, speciellt på Östermalm.

 

Läs även:
Om oss

Vår vision med Östermalm (östermalm.com / ostermalm.com) är att fungera som ett mellanting mellan ett modernt annonsblad, en blogg och gratistidning på Internet. Kort sagt att vara en länk mellan Hemnet, fastighetsmäklaren och bostadsletaren.

Vår nisch är exklusiva hem!

Vår avsikt är inte att konkurrera med varken Hemnet eller fastighetsmäklaren, tvärtom deras verksamhet är en förutsättning för oss. Idén är snarare att hjälpa till med marknadsbevakningen av exklusiva hem.

Vår förhoppning är att kunna sälja annonser i anslutning till objekten på vår hemsida. Däremot kommer vi aldrig att ta betalt för att presentera objekt på vår sida. Vi strävar efter att fungera som en internettidning. Vi kommer alltid själva välja ut de objekt som vi presenterar.

Vi hoppas att vår hemsida skall vara till hjälp för mäklare i deras marknadsföring och fungera som en inspirationskälla för hemletare och andra nyfikna. Om den samtidigt kan hjälpa till att marknadsföra alla duktiga mäklarfotografer runt om i Sverige som idag verkar lite i det dolda tycker vi vore väldigt roligt. För de är värda att få en större uppmärksamhet för sitt fantastiska arbete. Slutligen hoppas vi att eventuella annonsörer skall nå en intressant målgrupp via vår hemsida.

Vi kommer alltid när ett objekt är sålt – plocka bort hela inlägget, länken samt alla bilder från vår hemsida. En nyckelfras för oss är så länge som objektet rubriceras som till salu på mäklarens hemsida och Hemnet. Därefter finns det ingen funktion för vår sida.
Vår vision i korthet – Östermalm (östermalm.com / ostermalm.com) – länk mellan Hemnet, fastighetsmäklaren och presumtiva köpare. Vi fokuserar endast på exklusiva hem.

 

Sociala medier

Östermalm finns på social medier, se hela listan:
http://ostermalm.com/sociala-medier

Välkomna hit och mycket nöje! Om ni har några frågor så tveka inte att kontakta oss via vår email: info@ostermalm.com